Revoluční DUO Dr. Golden Life pro péči Před a Po operaci

Dr. Golden Life - Before & After Care

Revoluční DUO Dr. Golden Life pro péči Před a Po operaci

Podzim je obdobím, kdy naše pokožka potřebuje zvláštní péči, aby se zotavila po letním slunění a připravila se na chladnější měsíce. Správné produkty a účinné látky mohou výrazně přispět k její regeneraci a ochraně. V tomto článku se zaměříme na produkty Dr. Golden Life, které obsahují unikátní bioaktivní látky a enzymy, jež mohou vaší pokožce poskytnout ideální podzimní péči. Navíc však tyto produkty byly vyvinuty jako před a po operacích. Ať už se jedná o estetické zákroky, chirurgické operace nebo ortopedické zásahy, kvalitní regenerace je nezbytná pro dosažení optimálních výsledků.

Dr. Golden Life - Before & After Cream

Dr. Golden Life - Before & After Cream obsahuje Betuldiol® a Allantoin, které zklidňují a urychlují hojení pokožky, zatímco Cera Alba (včelí vosk) vytváří ochranný film a zjemňuje pleť. Tokoferol (vitamín E) chrání před volnými radikály a slunečním zářením, 7-dehydrocholesterol přispívá k tvorbě vitaminu D, a Panthenol zajišťuje hydrataci a podporuje regeneraci. Bisabolol snižuje podráždění a podporuje hojení, zatímco enzymy jako Papain, Vitamin C, Rutin, Bromelain, Aescin a Trypsinum zlepšují hojení, posilují cévní stěny, zklidňují záněty a podporují celkovou regeneraci pokožky.

Výhody Dr. Golden Life - Before & After Cream:

  • Intenzivní hydratace a zvláčnění: Udržuje pokožku hydratovanou a jemnou po celý den.
  • Péče po laserových ošetřeních a operacích: Pomáhá urychlit regeneraci a minimalizovat vznik jizev.
  • Snižování zánětů: Zklidňuje podrážděnou pokožku a podporuje její hojení.
Tip: Aplikujte krém dvakrát denně na vyčištěnou pleť pro dosažení optimálních výsledků.

Dr. Golden Life - Enzymes s prodlouženým uvolňováním

Zatímco krém Dr. Golden Life se stará o vaši pokožku zvenčí, Dr. Golden Life - Enzymes s prodlouženým uvolňováním s Rutinem a Aescinem pracují uvnitř vašeho těla, aby podpořily jeho regeneraci.

Papain z papáje urychluje regeneraci tkání a hojení ran, zatímco Vitamin C chrání buňky před volnými radikály a podporuje tvorbu kolagenu, což zajišťuje zdravou a pružnou pokožku. Rutin posiluje cévní stěny, zlepšuje jejich elasticitu a pomáhá snižovat otoky, zatímco Bromelain z ananasu má protizánětlivé účinky, které zmírňují otoky a záněty. Aescin, získávaný z kaštanů, podporuje správný krevní tok a redukuje otoky, a Trypsinum pomáhá rozkládat proteiny na jednodušší aminokyseliny, což zrychluje hojení a očistu. Tento kombinovaný přístup zajišťuje efektivní a rychlou regeneraci pleti.

Výhody Dr. Golden Life - Enzymes:

  • Urychlené hojení: Enzymy zrychlují regeneraci tkání a podporují celkovou rekonvalescenci.
  • Snížení otoků a zánětů: Přírodní látky v produktu pomáhají zmírnit otoky a záněty.
  • Podpora celkové vitality: Podporuje zdraví cév a pokožky zevnitř.
Tip: Užívejte tablety denně pro maximální účinek na regeneraci vašeho těla.

DUO produktů Dr. Golden Life - Cream & Enzymes přináší synergický efekt, který poskytuje kompletní péči o tělo a pokožku. Společně tyto produkty pomáhají minimalizovat jizvy, snižovat záněty a urychlovat celkovou rekonvalescenci.

S revolučním DUO produktů Dr. Golden Life můžete podpořit regeneraci svého těla i pokožky na všech úrovních. Nezáleží na tom, zda se jedná o menší dermatologický zákrok, nebo o větší chirurgickou operaci – s tímto DUO máte jistotu, že vaše tělo dostane tu nejlepší možnou péči. Investujte do svého zdraví a krásy a objevte sílu bioaktivního dermo-kosmetického krému a vysoce aktivních enzymů s Rutinem a Aescinem.